You are currently viewing “From Veg to Non-Veg: All Momos images and names ” हिन्दी में

“From Veg to Non-Veg: All Momos images and names ” हिन्दी में

Here is a list of various momo varieties in Hindi:

Veg Momos (सब्जी मोमोज़)

Paneer Momos (पनीर मोमोज़)

Aloo Momos (आलू मोमोज़)

Mushroom Momos (मशरूम मोमोज़)

Corn Momos (मकई मोमोज़)

Spinach Momos (पालक मोमोज़)

Cheese Momos (चीज़ मोमोज़)

Tofu Momos (टोफ़ू मोमोज़)

Soya Momos (सोया मोमोज़)

Schezwan Momos (सेज़वान मोमोज़)

Chicken Momos (चिकन मोमोज़)

Mutton Momos (मटन मोमोज़)

Pork Momos (पोर्क मोमोज़)

Seafood Momos (सीफ़ूड मोमोज़)

Prawn Momos (झींगा मोमोज़)

Egg Momos (अंडा मोमोज़)

Chocolate Momos (चॉकलेट मोमोज़)

Nutella Momos (नुटेला मोमोज़)

Fruit Momos (फल मोमोज़)

Dessert Momos (मिठाई मोमोज़)

मोमोज़ कई विभिन्न प्रकार के होते हैं, जो विभिन्न पसंदों और आहारिक विकल्पों की आवश्यकताओं को पूरा करते हैं। कुछ सामान्य मोमोज़ प्रकार में सब्जी मोमोज़ (वेज मोमोज़), पनीर मोमोज़, चिकन मोमोज़ और चॉकलेट मोमोज़ शामिल होते हैं।

Leave a Reply